söndag 28 augusti 2016

Äpplen faller, gårdsälgen är här och man får sno sig om det ska bli äppelmos!

Fast egentligen är det inte sant, det där att man får sno sig. Varenda äppelträd dignar ju an frukt i år. Gårdsälgen har lämnat visitkort, så jag behöver antagligen inte kratta äpplen i år heller.

Kommunstyrelsehandlingarna för höstens första möte har kommit, med synnerligen kort dagordning. under info-punkten kommer kommunchefen att redovisa "uppföljning jämställdhetsplan". Det blir intressant 6 oktober har vi CEMR-möte och får ytterligare information hur jämställdhetsarbetet fortskrider i kommunen.
Det gäller att ständigt vara på, aldrig blir det arbetet färdigt ...

Centerpartiet får svar på en Motion som vi lämnade in 2015-05-13 angående "... utformning av nytt äldreboende". Motionen anses besvarad genom vuxen- och omsorgsförvaltningens synpunkter! Utvecklar svaret lite mer efter mötet.

Och så har jag hittat in på Nordea, det har varit en resa ... det var inte självklart vem som skulle utfärda organisationsnumret till vår Vägsamfällighet och inte hus Nordea skulle få det! Sen fick jag ansöka om företagspaketet ... lite bolla fram och tillbaka kan man verkligen säga.

Strax blir det mandelpotatis, sill, ägg, gräslök och gräddfil ...

Inga kommentarer: