onsdag 3 juli 2019

Regndag 2, uträtta ärenden

Mot Stockholm i går, men varför är alla ute och åker i dag? Kanske av samma skäl som vi! Fullproppat bitvis från stan, antagligen på grund av vägarbeten som såklart måste göras under semestertiden. Alla som inte var på väg hade parkerat vid IKEA, som byggde om sin parkering just nu :-)

Alla hade också tänkt äta på IKEA, så vi letade badrumsskåp i stället ... skannade, betalade, glömt ta med påse så vi bar. Javisst, vi måste kolla om det fanns isterband i dag, hittade och tog två påsar som vi fick betala kontant! Regnuppehåll när vi gick till bilen.
Fortfarande hungriga hittade vi på hemväg M, som var öppet och serverade som vanligt trots omfattande ombyggnad :-)

För att slippa hemvägskön på E4:an tog vi en annan väg och kom på att vi kanske skulle plocka jordgubbar på. Ställde in GPS:en och hamnade bland tomma övergivna hus!!! Ing 1 ..., ett av husen används ... men vår GPS hade missat stora stenar på vägen och bommar, vi fick vända.

Hittade så småningom rätt, men bara för att upptäcka att det var gummistövlar som gällde. Trots vädret var det mååånga jordgubbssugna i landen. Vi åkte hem, fikade och åt rabarberpaj! Och tittade på Allsång på Skansen på play!

I dag är det en ny dag ....

Inga kommentarer: