fredag 16 januari 2015

Veckan som gick …Det är inte ofta, men händer ibland att almanackan och det som måste göras hemma går slag i slag. Att det inte finns någon tid till den här sidan alls, kanske t.o.m. att man måste sitta på ett möte och göra det som borde hunnits hemma.

Men så har det varit och ännu har jag inte plundrat ut julen. Men om jag ska vara ärlig så gillar jag att ”julen varar intill Påska” … 

Årsmöten är på gång och ska förberedas, bokslut och utskick och även förberedelse till landsting och kommunen. Det har med andra ord varit planeringstid.
CEMR, vårt åtagande ska slutredovisas innan sommaren. Sammanträdestider ska planeras in i almanackan, spännande nu när Landstinget också ska in mellan de kommunala uppdragen tillsammans med partimöten.

Läser fortfarande Kvalitetsredovisningar, ja inte bara läser utan jämför och reflekterar över hur man jobbar i förskola, grundskola och övriga verksamheter som hör till Barn- och utbildningsnämnden.

Vår personalchef hade avslutsfika, fick av mej ett ljus med Gnestas gamla Vattentorn på för att minnas oss ett tag till. Kanske tar hon med det till sin nya arbetsplats uppåt Stockholm.

Ja, snart drar kommunmötena igång, först ut är kommunstyrelsen. Ny tid, nytt upplägg, ny politisk konstellation, några nya ledamöter … och något som tydligen engagerar flera som inte sitter i kommunstyrelsen, ”hur ska ni sitta? …”. Just det är tydligen en fråga som engagerar ;-) Hm …

4 kommentarer:

Alexandra Pettersson sa...

Hej Ingalill!
Vad händer med kommunens jämställdhetsarbete efter sommaren? Vad är planen? Finns jämställdhetsstrategen kvar och fortsätter arbetet?
Men
Alexandra

Ingalill sa...

Hej Alexandra!
Jag är bara vald till sammankallande i gruppen som ska ta projektet CEMR fram till kommunfullmäktige i juni.
Därefter finns inget planerat, som vi i oppositionen fått veta.

Strategens nuvarande anställning går ut vid halvårsskiftet.

Alexandra Pettersson sa...

Det vore väl intressant att veta vad majoriteten tänker ska hända efter sommaren?

Ingalill sa...

Återkommer i början av februari, hoppas då ha besked.