tisdag 17 maj 2016

Hur ska man hinna andas, hur ska man hinna andas ...?

Först lägger jag undan alla papper från köksbordet, kanske mest för att det ska se ut som om någon bor här. Jag lägger de på pärmar med olika ettiketter, omorganisation 2009, omorganisation 2011 som blev 2012 efter överklagan till förvaltningarätten och nu har jag en ny pärm Laxne 2016.

Jag hittar en del smått och gått. t.ex. vilka att-satser man nu vill upphäva, ett inlägg utifrån från den 23 april 2011 "För barnen, för bygden, för framtiden" så bra det skulle bli! och så det senaste ... att det är "dags att spola ledningsnätet i Laxne". Så inte nog med att det ser ut som om S + M vill lägga ner Laxne skola, nu blir det helt mörklagt i norra kommundelen efter att kommunen spolat ledningar!

Ja, jag förstår väl, men fick en hint från norr ... kändes tvunget att sätta det på pränt. Hela IT-arsenalen går för högtryck nu. Men i morgon blir det plantering, kanske iordningställt trädgårdsland. Men sådd kan egentligen vänta eftersom det är så kallt. Pelargonerna och alla växter inomhus måste ha vatten i morgon, lite bortglömda har de blivit. I morgon kväll föräldramöte i Laxne skola!

Här kommer flygbladet i repris ...

VI VILL UTVECKLA HELA KOMMUNEN DÄR VI BOR!
 

Inga kommentarer: