torsdag 15 juni 2017

Nu har halva veckan gått ...

Har varit på studiebesök till Hällefors där de har ett samarbete och en samlokalisering av Kulturskolan/ Fritidsgården. Ska nu se vad vi i Gnesta kan kopiera rakt av eller göra om på vårt sätt. På kvällen födelsedagsfest på Libanesisk restaurang i Nyköping, så gott!
Tisdag med Barn- och utbildningsnämnd, där beslut om Kostpolicy (som är en Centerpartimotion) togs, barn- och elevpeng som gäller från januari 2017 och en del investeringar som jag tycker var ganska oklara ... ingen kunde riktigt förklara siffrorna, härrör de till det som inte användes 2016 eller till planen som beslutades för 2017???

På kvällen kommunkretsmöte i Centerpartiet på Rutans café i Björnlunda, inbjudna var Byalaget i Björnlunda. Ja, vad är på gång i Björnlunda, vad finns det för idéer och vad kan vi hjälpas åt med. Hur ser det ut i Björnlunda, Laxne och Stjärnhov? Någon som har tid att ens titta efter, nu när så mycket krut (läs pengar) läggs på Gnesta centralort? Och i går var jag till Vita Huset, fin ska det va!

Styrelsemöte i går kväll i Vattentornsföreningen, där är vi på gång nu ...HÅLL ÖGONEN ÖPPNA FRAMÖVER! Snart kanske vi alla kan titta ut genom fönstren igen.
Någon med "tid över"?
Hör av er till mej, vi behöver medhjälpare!

Inga kommentarer: