fredag 25 januari 2008

Sparkad eller ...

Strax får vi veta varför Mona ”sparkade” Per … förresten spelar det någon roll vad hon säger, vi tror ändå precis vad vi vill? Närmaste veckorna kommer alla att spekulera, några är glada och några ledsna eller förbaskade? Men … en viss medmänsklighet tycker jag att man måste ha, ingen skall behöva bli uppringd av en journalist och få veta att man fått sparken. Ock visst var Mona feg som blev alldeles tyst efter avslöjandet och t.o.m. ställde in ett planerat möte med Per Nuder. Vår yngsta dotter blundade en stund, tittade sen upp för att se om allt gått över! Mona borde veta bättre, hon är inte tre år.

Fast jag är definitivt inte förtjust i Per Nuder, snarare tvärt om! Men han är en tillgång för Alliansen. Nå´n ordning måste det vara i ett parti, som Hermansson sa. Såå, vad kommer på Monas agenda härnäst? Eller rättare sagt, vem? Självklart måste hon få bilda ett eget lag … det gör alla ledare, men ett politiskt parti är inte vilket lag som helst.

Hoppas att vi snarast får besked, men framför allt vill vi veta deras program … det är fegt att mörka till sig sympatisörer!

Inga kommentarer: