lördag 17 augusti 2013

"Här är min vecka" ...I dag lördag, det har kommit regn i natt och SMHI lovar skurar i dag … det har varit en händelserik vecka, utan bloggtid!

Hemvägen från västkusten gick över Orust och Tjörn, med färjor och broar. Den här brobilden blev snyggast, bron över Göta älv.Annie Lööfs sommartal i Rosendals Trädgård. Första gången jag hörde sommartal på plats. En speciell känsla och bra att Annie poängterade landsbygdens betydelse.

HÄR kan ni lyssna och även läsa talet.

Så i torsdags blev det tröskdags, en mjukstart … men i går blev det heldag. I dag skriker musklerna. Det är ju inte precis ett kontorsjobb att vara på logen och se till att de tre elevatorerna flyttar havren dit vi har tänkt, och i lagom takt så det inte rinner över någon stans.


Så var det den olyckliga anställningen på Chill, som Södermanlands Nyheter skrivit om nu i veckan. Själv fick jag information av ordförande, två dagar innan förvaltningschefen skrev på om avgångsvederlaget den 15 juli.

Om en stund ska vi hämta de sista sakerna från den lägenhet där vår mamma bott i 20 år. Vi har delat och fått våra minnessaker, men kvar att gå igenom är mammas fotoalbum. ”Här är ditt liv”, väntar vi med tills höstrusket kommer. 


Avslutar med en bild på Rosendals slott ...

Inga kommentarer: