onsdag 28 augusti 2013

Njuta i sommarvärmen ...

Gänget njuter i solen ..

I går första politikmötet efter sommaruppehållet, Centerpartiets kommunkretsmöte i Stjärnhov, medverkade gjorde chefen på Samhällsbyggnadsförvaltningen Christer Andén. Vi fick en redogörelse över all kollektivtrafik, både bussarna och den spårbundna. Bussarna fick ändrad tidtabell i december 2012, några linjer togs bort och på de mest trafikerade sträckorna har vi fått fler turer. Tyvärr har vi som bor i kommunen inte uppmärksammat och börjat åka mer. 
Det framkom förslag om att ta med bussturreklam i vårt kommuninfo.
Pendeltåget ... som sen försommaren varit i allas medvetande, vi fick information om var i processen vi är nu. Den 20 september sätts tidtabellerna. Vi håller tummarna för både pendeltågets turer och Regionaltåget.

Nomineringsarbetet till Valet 2014 är i full gång och Valprogrammet på väg. Kommunens Cykelplan har vi i partiet på remiss, vi ska tycka och göra en prioritering av vad vi vill ha byggt först.
Personligen tycker jag ju att planen är alldeles för omfattande ... 17 sidor inkl fyra kartor ... vi får se hur det färdiga materialet blir.

Nu vill bönorna bli hämtade och garageportarna målade ...

Inga kommentarer: