tisdag 9 december 2014

Trädgårdsmästare sökes!

Sörmländska distriktsstyrelsen hade ordinarie årsavslut - sammanträde i går, gissa vad som diskuterades mest! Nu väntar vi alla på den 29 december, men såklart förbereder vi oss på "extraval".

I Eskilstuna har man gjort "omtag", nu regerar S + M + C, en överraskande vändning för många. Efter en förhandling där det gällde att GE och FÅ! För det är så det är ...

Om starten av Allianssamarbetet skriver Maud Olofsson. "Det fanns en respekt för varandra och att alla partier har goda idéer att bidra med." ... "för att vinna något måste man vara beredd att offra något." Man kan inte som Stefan Löven bara sträcka ut handen och tro att någon ska fylla den.

Politisk erfarenhet och ett vänligt generöst sinnelag är A och O, när man måste förhandla. OCH det måste vi alla rätt som det är här i livet!

Kanske måste man vara en Trädgårdsmästare, så frön och sen vara tålmodig medans trädgården växer fram. Och man måste vårda alla plantor i trädgården med samma omsorg!

Julavslutning även i Gnesta. Centerpartiets Kommunkretsens julavslut, i år på Gustafsviks Levande Ljus, där Peter berättade och Birgitta hade gjort härliga smörgåsar. Kommunpolitik och rikspolitik på agendan innan vi önskade varandra God Jul och Gott Nytt År!

Och från mej, ett Lycka Till!!!,  till Anna Kinberg Batra som i dag tackat ja när valberedningen frågade henne!

Inga kommentarer: