tisdag 2 december 2014

Vad har han i handen tro ...?

Skulle ha skrivit här om gårdagen, men blev sittande och tittade på presskonferenser. Nu är frågan "Vad har Stefan Löven i sin utsträckta hand?" För något måste han bjuda på, man sträcker helt enkelt inte ut en tom hand!
Vi får se under kvällen ...

Gårdagen blev lite start i backe, tandläkaren hade ingen morgontid utan jag åkte till presidiet i Barn- och utbildningsnämnden med Tore Skogmanstuk!
Bland nämndärendena fanns En kartläggning av IT ... innan man gör en plan, planen har vi i Centerpartiet efterfrågat i en motion. Bra med omstart efter återremissen på KF, den som vi alla var överens om. Så till tandläkaren för uppsnyggning, justering av BoU-protokoll på kommunhuset och gemensam avslutningslunch på lokal, vi KS- ledamöter inför mandatperiodens sista ordinarie möte.

På kommunstyrelsen togs ett nytt reglemente för Ungdomsrådet av praktiska skäl, vi startade vårt Översiktsplanarbete ... äntligen! Planen kommer att vara för hela kommunen och det kommer att behövas flera år innan den är klar för beslut. Men ett flertal av besluten i går hörde samman med nedläggningen av Kultur- och tekniknämnden.
All verksamhet inom nämnden flyttas till KS och övriga nämnder, nya reglementen var därför en  nödvändighet.

Nu mot TV:n för att försöka få syn på vad Statsministern har att bjuda på. Vad har du i din utsträckta hand Stefan Löven?

Inga kommentarer: