söndag 13 mars 2011

Tog tåget till Oslo - och sen tillbaka hem till Gnesta!

Hann få veta att det varit en jordbävning i Japan, men sen blev det som det så ofta gör att man på semestern inte hör radio, ser TV eller läser tidningar. Men till frukost i går, när vi sökte besked blev vi medvetna om katastrofen som drabbat så många människor.

Regionaltåget är ju fantastiskt, inte ett enda byte behövde vi göra … kom hem i går kväll 21.15, men det är endast på lördagskvällar som man slipper åka till Södertälje och vända på hemvägen! Ett tips, om nu ni också vill åka till Wallmans i Oslo!


På plats i det härliga vädret kunde jag konstatera, det vi egentligen redan visste … att hälften av personalen på matställen är svenskar, varför norrmän tror att de alltid ska vara två överst och att deras guldönskningarna kanske gått till överdrift.

Var också på besök inne i rådhuset för att få goda inredningsråd till kommunhuset! Hittade inga kläder att köpa trots idoga försök, men hittade en grön traktor med vagn … som har varningstuta för backning och startknapp!!! Hm …

Härligt med ett avbrott i den politiska vardagen … i torsdagskväll var jag i Björnlunda på föräldramöte och i morgon har vi kommunstyrelse.

Inga kommentarer: