söndag 12 april 2015

Om inte om hade varit ...

HÄR är uttalandet från Gnesta kommunkrets årsmöte, som sen blev en motion till Distriktsstämman.

Och, om inte om hade varit ...


Hade motionen om ”att beteskravet för mjölkkor och ungdjur som går i lösdriftsstallar blir en rekommendation och inte tvingande” från oss i Centerpartiet i Gnesta gått igenom på gårdagens Distriktsstämman i Flen.

Ordförande antog att distriktsstyrelsen vann, CUF:s ordförande som varit uppe och talat för motionen begärde votering. Ordförande föreslog försöksvotering med handuppräckning … till min förvåning bad han rösträknare komma fram!

Efter att rösträknarna räknat om ett par gånger, fick de fram att DE FRÅN KOMMUNKRETSARNA VALDA OMBUDEN röstat för distriktsstyrelsens förslag med siffrorna 22 – 21! Hm …

Riksdagsman Johan Hedin ”Om konsten att återta ett riksdagsmandat!”, gav oss goda råd, eftersom vi vid senaste val förlorade vårt. Det är bara att jobba på!

Stämmoförhandlingarna bjöd inte på så stora överraskningar. Några nyval till distriktsstyrelsen, själv blev jag adjungerad Centerkvinnorepresentant. Jag ingår också i gänget, valda från Sörmland till Partistämman i Falun. Alltid lika spännande, Tack!
 Känner ni doften?

Inga kommentarer: