torsdag 21 november 2013

Och hur blir den här dagen?

Nu går dagarna fort och det händer massor av intressanta saker. Inbjuden i tisdags till Frukostmöte i på Elektron, företagarmöte dit vi några politiker blivit inbjudna. Härligt att vi har så många entusiastiska företagare i kommunen, där många har varit med i det EU-projekt som nu sjunger på sista versen. Att som ensamföretagare ha ett nätverk att bolla frågor tillsammans med, är guld värt.

Elisabethkaffe med morotskaka på eftermiddagen, hämtade även hem mammas rumsgran. Som jag nu ska ta hand om efter bästa förmåga.

Avslutade dagen på Gästgivargården tillsammans med centerpartister. Ja nu börjar planeringen inför valet. Program och planering av aktiviteter.

Igår heldag med Barn- och utbildningsnämnden. Mål och mått lyftes, förklarades och diskuterades inför SVMP:s Framtidsplan. Ja, även om vi nu är med på diskussionen så är det majoriteten som beslutar om sina nämndmål och vad som ska mätas. Så är ju den politiska gången. Målformuleringarna är alltid majoritetens, eftersom de utgår från SVMP:s övergripande mål.

Bra att vi även i år försökte att få färre mål i nämnden, fanns tre som nog kommer att läggas ihop. Kanske skulle ett av målen flyttas till Framtidsplanen, vi får se. Mål ska ju vara tydliga och måtten ska vara mätbara, det är en bra utgångspunkt!
Nu till dagens program …

Inga kommentarer: