torsdag 13 mars 2014

Tiden springer iväg!En liten veckosammanfattning får jag göra, när jag nu inte tagit mej tid att blogga varje dag. Lite trångt om tid, så vi hade söndagssammanträde i Alliansgruppen. Gick igenom dagsläget för allt som är på gång. Simhallen, brandstationen, äldreboende, centrumplanen med Medborgardialoger. Även diskussioner inför alla stundande val, konstigt vore väl annars. 

Måndagsmorgon med presidium i BoU-nämnden, med genomgång inför nästa nämndsammanträde. Handlingarna i plattorna, fast alla handlingar hade inte hängt med … hoppas att det bättrar sig. Jag har nu också ”utrett” varför det minoritetsåterremitterade barnpengsärendet har felaktiga siffror. Felet är i handlingar från oktober förra året, sen har man klippt och klistrat in siffrorna i nya dokument utan att reflektera.

Styrelsesammanträde inför Vattentornsföreningens årsmöte den 23 april, kontakter ska tas och handlingar ska skrivas och sändas ut till alla medlemmar. Du är väl medlem?

Varit i Arkivet inför Gnesta Centerkvinnors 70-årsjubileum, så nu ska skrivas en resumé. Senare samma dag jobbade vi med vårt valprogram. När alla gjort sin hemläxa ska det sammanställas. Bra rak diskussion, känns lovande inför framtiden.

Beredningsmöte på Antagningskansliet inför årets val till gymnasiet. Eleverna har sänt in sina val, så nu börjar processen. Om man jämför antalet ansökningar med förra åtets, kunde konstateras att antalet var detsamma trots lägre antal elever i årskullarna. Nyköping har attraktiva skolor!

Så i går kväll, den första Medborgardialogen där Centrumutvecklingen diskuterades. 


Ser ni? Tre älgar i morgonsolen.
Lite kyligt, men friskt!

Inga kommentarer: