lördag 31 december 2011

GOTT NYTT ÅR!

Årets sista dag, ingen snö men vackert och några köldgrader … -4 på köksfönstret nu klockan 7.00. I dag blir det kakbakning, dels mandelformar till i kväll och dels några kakor till nästa helgs kafferep! Får se hur många sorter det blir! Ska väl ta hand om lite siffror också idag, men inte en enda kommunal handling kommer att bli läst!  

Men det är bara lugnet före stormen, snart får Barn- och utbildningsnämndens ledamöter ”årets bunt”. Kvalitetsredovisningarna från alla förskolor och skolor, även från de fristående. Det brukar vara en försvarlig mängd, som ska läsas och reflekteras över. Jämföras … vad har de gjort på de olika förskolorna, skolorna … vad är specifikt för just den förskolan eller skolan. Bunten kommer efter Trettondagarna och ska vara genomläst, klarreflekterad och eventuella frågor formulerade till 25 januari!

Man kan läsa ut en hel del av redovisningarna och ni som är intresserade kan hitta tidigare års nu på kommunens hemsida, det här årets kommer in där så småningom. Valmöjlighet finns, när det gäller förskola och skola och självklart ska man ta den.

GOTT NYTT ÅR!
På Er alla som läser min blogg … vi ses och hörs på det nya åter 2012!

Inga kommentarer: