lördag 24 november 2012

Om man gör allt på en gång, hinner man ...

Att ha kontoret på köksbordet gör att det ibland blir svårt att äta, okej visst får tallriken rum, annars får man ta ett kokt ägg. När vi senast hade alla skivor i och festen var över, togs alla skivor bort = köksbord 100 x 150!
Det gick ju inte, nu är en skiva tillbaka … jag har dator, tre stora pärmar just nu, almanackor, hålslag, några mappar, telefonen och pennor av olika slag! Och blommor och ljus, såklart!
Och veckans tidningar … med en nyhetsrapportering som ju har varit på högkant för Gnestas del. Två Folkpartister som ska ersättas vid nästa kommunfullmäktige … !

Politisk referensgrupp … Hållbar Jämställdhet i Gnesta … hade möte i onsdags + att jag på kvällen träffade mina Allianskollegor. Även haft presidiemöte i Barn- och utbildningsnämnden per telefon, det gick alldeles utmärkt … efter att jag läst två framskrivna remissyttranden angående Fritidsgården ”Chill” framtida verksamhet och placering … och Planprogram för Norra Gnesta.
Det senare blir det medborgardialog om den 29 november. Det ska bli intressant att höra hur vi gemensamt ska ordna
bostäder, förskola och skola. Och inte minst bevarande av grönområden, naturliga områden! Nära för barn och vuxna att andas in lugnet i.
Mycket prat i telefon, SMS och mail - diskuterande inför Leaderansökan för Vattentornsföreningens räkning. Hoppas att allt är klart måndag förmiddag, så vi hinner in med den!
Och julskyltning på söndag med sedvanlig Julmarknad … och missa inte fasadbelysningen på Vattentornet som kommer att tändas när mörkret faller.
Bålgetingarna har flyttat ...
 

Inga kommentarer: