tisdag 22 december 2009

Vintips till julbordet

Ljusen är tända, äter dadlar och drar in doften från vörtlimpor som gräddas. Upplandskubben och fruktkakan är också på gång. Det känns att julen är på väg och helt klart bidrar snön till julstämningen. Ni undrar förstås varför jag ännu en gång berättar om mina julförberedelser. Kanske för att få säga hur upprörd jag blev i går, när jag läste rubriken om bästa vintipsen till julmaten.

Snälla, tänk på era barn och ungdomar!

3 kommentarer:

Kajsa Bergman Fällén sa...

Jag håller helt med dig, alkohol hör inte hemma på julbordet. I alla fall inte om man firar med barn och ungdomar. För mig känns det helt fel att fira jul med något starkare än folköl.

Men upplandskubb gör! Kul att du bakar det goda brödet, det gör jag också :-)

Ingalill sa...

Tre timmar har gått, vände nyss på kubben! Kokar du också den i en korvburk?

Kajsa Bergman Fällén sa...

Nej jag kokar i en mjölkflaska av aluminium, vilket var ett elände att få tag på en som var rak så man får ur kubben :-).

Korvburk var smart annars!