söndag 15 april 2012

Veckan som kommer ... kommer våren också?


Solen skiner, äppelkakan är i ugnen medan frukostsmoothien dricks med sugrör … och dansfötterna kureras. I gårkväll var klackarna i taket i Wattrangsborg … fullt hus fyllt med musik och dansanta, TACK för att ni ordnar för oss!
Läser handlingar inför veckan som kommer:
Barn- och utbildningsnämnd med ärende om att ge förvaltningschefen i uppdrag att utreda om vi kan inrätta en Familjecentral i Gnesta. Ett bra förslag som vi jobbade en hel del med redan förra mandatperioden, men inte kom till skott. Majoriteten hoppas på att ha allt klart nästa år … tyvärr har det kommit grus i maskineriet när det gäller lokalfrågan … rätt gissat, ombyggnationen av Liljedalshemmet behöver evakueringslokaler … kanske!
Vi ska också på BoU ”ta om” beslutet om omorganisationen i grundskolan, det beslut som Förvaltningsrätten upphävde i sin dom.
På tisdag inbjuder Centerpartiet till Träffpunkten, Sörmlandskustens Räddningstjänst kommer och pratar säkerhet … ni är alla välkomna att lyssna och ställa frågor.
Kvällen efter har vi vårt första årsmöte i föreningen Gnesta Vattentorn, på Thekannan. Ni alla är hjärtligt välkomna att vara med i föreningen … där vi jobbar för att få ett vackert funktionsdugligt ”Vattentorn”.
Tre publika möten och sen ett styrelsesammanträde i Länsbygderådet Sörmland!
Nu är äppelkakan klar, doftar …!

Inga kommentarer: