söndag 28 april 2013

Företagsutveckling på tå ... i Gnesta

Projekt Gnesta Företagsutveckling är ett kompetenshöjande ESF-projekt, där företagare och anställda erbjuds att växa i sina professionella roller för att fortsätta driva hållbara och framgångsrika företag. Projektet riktar sig till regionens små- och soloföretagare och 138 företag är anmälda. I projektet vidareutvecklas även den kommunala företagsservicen för att stärka näringslivsklimatet i kommunen” … enligt kommunens hemsida

7/5 Möjligheternas perspektiv - en dag om jämställdhet, tillgänglighet och mångfald

Gnesta Företagsutveckling bjuder in till en spännande och utvecklande dag med målet att ge nya perspektiv och insikter i ditt företagande. Kom och ta del av ett utvecklat synsätt kring marknad, medarbetare och företagande med nya perspektiv som öppnar upp för helt nya möjligheter! Föreläsare är författaren Jonas Hassen Khemiri, genusfotografen Tomas Gunnarsson och Håkan Svensson, första legitimerade sjukgymnasten med en CP-skada, samt Malin Ung, HR Skills.

Genusfotografens ... föreläsningar
Kommande föreläsningar:
2013-04-20 Utbildningshelg för Ung Media, Uppsala
2013-04-22 Halvdagsutbildning, Region Dalarna, Falun
2013-05-07 Seminarium om jämställdhet och tillgänglighet, Gnesta kommun
2013-05-16 Socialtjänstens Prostitutionsenhet i Stockholm
2013-06-27 Helsinki Pride, Finland*

Alla är nöjda med projektet i Gnesta, många har hittat samarbetspartner och så mycket roligare det har varit för alla små soloföretagare med den härliga gemenskapen ... har hört så många lovord!
Här tidigare blogg om Genusfotografen ...

Inga kommentarer: