måndag 8 april 2013

Tänk att det ska vara så svårt ...!I husorganet läser jag att kommunen inte får sätta upp ”Välkommenskyltar”. Länsstyrelsen säger NEJ efter att ha rådfrågat Trafikverket … Vi får inte sätta upp skyltar och välkomna till våra ytterorter, men alla dessa skyltar som är som en skog in mot Stockholm får man ha!!!

Från HSSL Sörmland har vi skickat skrivelser och jag vet att Jordbruksverket också är på G … för självklart måste större orter och alla duktiga företagare på landsbygden få sätta upp skyltar.

Hur ska vi annars hitta dom? … Blir såklart lite nostalgisk! Tänk när de strök ”Gnesta” på skylten på E4:an. Jag var med, tillsammans med Alf Uddberg, Anita Bondestam, Kerstin och Rune Gnestadius … när Gnesta återigen hamnade på skylt, som visar att 57:an som går till Katrineholm, även går till Gnesta.

Några år senare försvann GNESTA -skylten på E20, så när man ”såg” Läggesta hade man missat avfarten!! ”det fanns regler” sa man. Det fixade sig också så småningom. Och lamporna vid Lästringe trafikplats … och lite annat som jag blandat mej i.

Ja det kliar faktiskt i fingrarna … borde inte vi ALLA GNESTABOR säga ifrån. Vi vill ha upp våra fina skyltar, så att många hittar hit!
Få se …

Inga kommentarer: