torsdag 18 april 2013

Utvisad ...!P4 Jönköping … "I februari manifesterade ett stort antal människor i Vetlanda för att en familj som hotades av utvisning till Jemen skulle få stanna. Igår greps och utvisades mamman och den 16-årige sonen Mohammed utan förvarning. Det skriver flera lokala medier."

”Jag är glad för att Centerpartiet tog formuleringar om fri rörlighet i idéprogrammet. Gång på gång får man läsa om människor som ska utvisas efter många år i Sverige. Enligt mitt sätt att se det vore det absolut bättre att låta denna familj stanna efter att ha varit fem år här hos oss. Tragiskt att behöva se hur människor hanteras och utvisas på det sätt som beskrivs i tidningarna här idag.” … skriver Gunilla Hjelm i Vetlanda på facebook.

Jag håller helt med Gunilla. Ibland blir allt så nära, just igår åt jag lunch tillsammans med en av Mohammeds skolkamrater.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu är det ju så att vi har en juridisk ordning som bl.a ditt parti varit med om att ta fram och då får man respektera det till lagen ev ändras. Enskilda fall kan jag ha sympati för att det kan engagera men det är också risk för att det skapar en dålig rättssäkerhet.

Ingalill sa...

Publicerar trots att inlägget är anonymt.
"Man ska följa lagar och regler ... men jag tycker ändå att det blir fel ibland!"