söndag 21 april 2013

Veckan som gick ...


Årsmöte i Vattentornsföreningen … sen till Småland, två ärenden utmed vägen och träff med släkten. Tillbaka till Södermanland med en ”bukett” vårblommor, som planterats på och vid trapporna. Så nu är det vår i gult, blått och orange.


Tåg till huvudstaden och Sveriges Riksdag, besöksbricka på. Fredag eftermiddag och riksdagsledamöterna har redan åkt eller är på väg hem till sina valkretsar. Förberedelse för Inger inför politikerpanelen om Arktis.


Inger Fredriksson, riksdagsledamot i miljö- och jordbruksutskottet (C) LÄS ...

Efter seminariet en manifestation på Sergels Torg, medan vi hastade till Operan för att tillsammans med dottern se Läderlappen. En föreställning med överraskning … Helge Skog!

Global manifestation i 280 städer för att skydda Arktis LÄS ...

”Champagnegalopp över avgrunden!”

”Efter en maskerad lämnade Gabriel von Eisenstein en gång sin vän Dr Falke berusad och utklädd till fladdermus. Nu har tiden kommit för Falke att ge igen med ett eget spratt. På den iscensatta festen hos prins Orlofsky dyker även fru Eisenstein upp, utklädd till en mystisk ungersk grevinna.”
Titta HÄR ...

Nu rensa rabatt så tulpanerna kommer till sin rätt och annu en gång läsa igenom handlingarna till Kommunstyrelsen i morgon och Barn- och utbildningsnämnden på tisdag.


Här ett konstverk i Riksdagshuset ...

... nej, det är en installation ... såklart!


Nu är rabatten klar, sätter mej i solen och läser!

Inga kommentarer: